Voleybol

Dev maçın en 'Gözde'si Sonsırma

21 Ekim 2014 Salı 23:57 - Son Güncelleme 22 Ekim 2014 Çarşamba 00:02

Spor Toto Bayanlar Şampiyonlar Kupası'nın en değerli oyuncusu Gözde seçildi.

Spor Toto Bayanlar Şampiyonlar Kupası'nda, Fenerbahçe'yi 3-0 yenerek, kupaya uzanan VakıfBank'ta, Gözde Sonsırma maçın en değerli oyuncusu seçildi.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından TVF Başkent Salonu'nda oynanan maçın ardından kupa ve ödül töreni düzenlendi.

VakıfBank'ın deneyimli smaçörü Gözde Sonsırma, maçın en değerli oyuncusu seçildi. Sonsırma'ya ödülünü, TVF Başkan Vekili Mehmet Akif Üstündağ verdi.

İkinci olan Fenerbahçe, kupa ve madalyalarını, TVF Başkan Vekilleri Alper Serat Aslandaş ile Mustafa Ekşi'nin elinden aldı.

Kupayı üst üste 2. kez müzesine götüren VakıfBank'a kupa ve madalyalarını, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve TVF Başkanı Özkan Mutlugil takdim etti.

Kupa ve madalyaların verilmesinin ardından tören konfeti gösterisiyle son buldu.

Voleybolda maçın ardından

Guidetti: "Bir kupa, bir kupadır. Her zaman kazanmak istiyoruz"

Dev kupayı kazanan VakıfBank'ta, antrenör Giovanni Guidetti, "Bir kupa, bir kupadır. Her zaman kazanmak istiyoruz" dedi.

Guidetti, maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, zor bir maç olduğunu belirterek, "Fenerbahçe iyi bir takım. Sayı almakta zorlandık ama defans ve blokta iyiydik. Bir kupa, bir kupadır. Her zaman kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Sezonun ilk kupasını aldıkları için mutlu olduklarını dile getiren Guidetti, "Sezona moralli başlamak için iyi oldu. Oyuncularımı tebrik ediyorum" ifadesini kullandı.

Maçın en değerli oyuncusu seçilen VakıfBanklı Gözde Sonsırma da sezona kupayla başladıkları için sevinçli olduklarını belirterek, "Önümüzde uzun bir maraton var. Bu kupa bize büyük moral oldu. Herkesin emeğine sağlık" dedi.

Ankara seyircisine teşekkür eden Sonsırma, "Her zaman olduğu gibi bizi yine çok güzel desteklediler. Bizi yalnız bırakmadıkları için tekrar teşekkür ederiz" diyerek sözlerini tamamladı.

Fenerbahçe cephesi

Fenerbahçeli oyuncu Eda Erdem Dündar ise son sette farklı götürdükleri skorun avantajını iyi kullanamadıklarını söyledi.

Maçın genelinde servis karşılamada problem yaşadıklarını dile getiren Dündar, şöyle konuştu:

"Son sette açık ara öndeydik ama seti de maçı da verdik. Rakip uzun zamandır beraber çalışan bir takım. Biz ise yeni bir oluşumuz. Gönül kupayı almak isterdi ancak sezon uzun. Daha çok çalışıp birbirimizi tanıyarak, daha iyi olacağımıza inanıyorum."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz