Futbol

"Trabzon güçlü bir takım değildi ama"

29 Ağustos 2014 Cuma 00:02 - Son Güncelleme 29 Ağustos 2014 Cuma 00:07

Rostov Teknik Direktörü Bozoviç, elendikleri maç sonrası bu yorumu yaptı.

Rostov Teknik Direktörü Miodrag Bozoviç, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Trabzonspor'a elenmelerine ilişkin, ''Güçlü bir takım değildi rakibimiz ancak gördük ki Cardozo ve yeni transferlerle başka bir Trabzonspor oluşturuldu'' dedi.

Bozoviç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın bu kadar zor olacağını düşünmediklerini, ilk yarı iyi bir oyun ortaya koyduklarını söyledi.

İlk 45 dakika içinde çok sayıda gol pozisyonuna girdiklerine değinen Bozoviç, ''Gol çıkarabileceğimiz bir yarıdan yararlanamadık. Şansı değerlendirsek maçta her şey değişir ve rakibin beklemediği bir skor orataya çıkardı. İkinci yarıda da gol golları bulduk ama değerlendiremedik'' dedi.

Trabzonspor'un tecrübeli ve ne istediğini bilen bir takım olduğuna işaret eden Bozoviç, ''Ne zaman düşüp ne zaman kalkacağını biliyor. Trabzonspor kurnaz bir takım. Nerede hangi atak ve taktiği ortaya koyacağını bilen bir takım'' diye konuştu.

Bozoviç, Trabzon'daki maçta kendi hataları sonucu 2-0 yenildiklerini dile getirerek, ''Güçlü bir takım değildi rakibimiz ancak gördük ki Cordozo ve yeni transferlerle başka bir Trabzonspor oluşturuldu'' ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber
Cardozo'yu neden yedek bıraktı?
Yükleniyor lütfen bekleyiniz