Futbol

Trabzonspor son hamlesini yaptı!

25 Ocak 2015 Pazar 10:23 - Son Güncelleme 25 Ocak 2015 Pazar 10:42

Beşiktaş'ın anlaşmak üzere olduğu Tolgay için Trabzonspor'dan bir hamle geldi.

Gurbetçi futbolcuyu kadrosuna katmayı çok isteyen bordo-mavililer, Hamburg ve futbolcuya yaptığı teklifte artırıma gitti. Futbolcunun menajerliğini de yapan babası Erhan Arslan'ın, "Trabzonspor'un önerdiği rakam çok düşük" açıklamasından sonra harekete geçen bordo-mavililerin maç başı ücretlerle birlikte 2 milyon Euro'yu aşan yeni teklifi, Beşiktaş'ın önerdiği yıllık 1.25 milyon Euro'nun çok önüne geçti.

'Ersun Yanal'la görüştük'

Düşünmek için zaman isteyen Tolgay'a, bordomavililer, kenti tanıtan CD bile yolladı. Görüşmelerin bugün resmiyet kazanması beklenirken, Beşiktaş'ın yeni bir hamle yapıp yapmayacağı merak konusu... Bu arada Tolgay'ın babası Erhan Arslan bir televizyona yaptığı açıklamada, "Ersun Yanal'la daha önce görüşme yaptık. Beşiktaş da önemli bir teklif sundu... Karar Tolgay'a kaldı" dedi.

Sniper Trabzonspor

Son 2 ayda evinde 10 maça çıkan Trabzonspor, bu maçlarda attığı 56 şutun 32'sinde yani %57'sinde golü buldu. Avni Aker'de her iki şutunun birinde gol bulan bordo mavililer, yakaladığı yüzde ile liderlik mücadelesi veren rakiplerine de büyük fark attı. Süper Lig lideri Fenerbahçe son 10 iç saha maçında 67 şut atıp, 18 gol bulurken, %26'lık başarı oranı yakaladı. Yani ancak Trabzonspor'un yarısı kadar olabildiler. Galatasaray ise son 10 resmi maçında 45 şut atıp, 16 gol buldu ve ancak %35'lik orana ulaşabildi.

İskender Günen:

Bu istatistiği sürpriz olarak değerlendirmemeli. Çünkü Trabzonspor'da Mehmet Ekici ve Oscar Cardozo gibi vuruş tekniği çok üst düzeyde olan oyuncular var. Her zaman belirttiğim gibi Mehmet Ekici, Oscar Cardozo'ya yakın oynatıldığı zaman yani rakip ceza alanı çevresinde ne kadar sık topla buluşturulursa Trabzonspor'a çok daha büyük katkılar yapar. 

Sabah

Sıradaki Haber
Gökhan'ın adresi belli oluyor!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz