Futbol

"Taraftarımızı üzdüğümüzün farkındayız"

07 Ekim 2015 Çarşamba 23:15 - Son Güncelleme 07 Ekim 2015 Çarşamba 23:23

Erkan Zengin, taraftarı üzdüklerinin farkında olduklarını söyledi.

Trabzonsporlu futbolcu Erkan Zengin, milli maçlar nedeniyle Süper Lig'e verilen aranın ardından toparlanarak, yeni bir çıkış yakalayacaklarına inandığını söyledi.

İsveç Milli Takımı'nın formasını giyen Erkan, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) Elemeleri'nde Liechtenstein ve Moldova ile yapacakları maçlar için bulunduğu milli takım kampında, AA muhabirine açıklamada bulundu.

Lige çok iyi başladıklarını ve arka arkaya galibiyet aldıklarını söyleyen Erkan, son üç haftada talihsiz bir süreç yaşadıklarını, hala şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi olduklarını ifade etti.

Trabzonspor taraftarını çok sevdiğini kaydeden Erkan, "Taraftarımızı üzdüğümüzün farkındayız. Yakında inşallah onlara özledikleri Trabzonspor'u izleteceğiz'' dedi.

Türkiye'de hakem hatalarının çok konuşulduğunu ve futbolun önüne geçtiğini aktaran Erkan, hakemlerin de hata yapabileceklerini belirtti.

Bu arada, Erkan Zengin'le beraber kampta bulunan Olympiakoslu futbolcu Jimmy Durmaz, takımının UEFA Şampiyonlar Ligi kadrosunda kendisine yer verilmemesinin sırrını, gelecekte bir kitap yazarak açıklayabileceğini söyledi.

Türkiye'de daha önce Gençlerbirliği'nde de forma giyen Jimmy Durmaz, bu durumu teknik adam Marco Silva ve yetkililere sorduğunu, karşılığında inandırıcı bir cevap alamadığını vurgulayarak, "İçimde duran bu sırrı belki ilerde bir kitap yazarak açıklarım'' ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber
Bursaspor'da izin bitti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz