Futbol

Süleyman Seba için "Özel Sayı"

01 Eylül 2014 Pazartesi 12:30 - Son Güncelleme 01 Eylül 2014 Pazartesi 12:36

Beşiktaş Dergisi bu ay, "Süleyman Seba Özel Sayısı” olarak piyasaya çıktı.

Beşiktaş Dergisi’nin Eylül sayısı, geçen ay vefat eden siyah-beyazlı ekibin onursal başkanı Süleyman Seba'ya adandı. Dergi, "Süleyman Seba Özel Sayısı” olarak piyasaya çıktı.

Konuya ilişkin Beşiktaş'ın resmi internet sitesinde şu açıklama yer alıd:

"Bir efsane hayata gözlerini yumdu... Değerli büyüğümüz, Onursal Başkanımız Süleyman Seba 13 Ağustos 2014 tarihinde aramızdan ayrıldı... Beşiktaş Dergisi’nin Eylül sayısı da, Onursal Başkanımız’ın vefatı nedeniyle 'Süleyman Seba Özel Sayısı' olarak piyasaya çıktı. Futbol takımımızın maçları ve camiamızdaki önemli gelişmelerin yer aldığı az bir bölüm dışında tüm dergide değerli büyüğümüzün hayatına, anılarına, Beşiktaşlılar’a bıraktığı mirasa ve vefatının ardından yaşanan gelişmelere çok özel fotoğraflarla yer verildi. Başkanımız Fikret Orman’dan yöneticilerimize, Vala Somalı’dan Ufuk Pak’a, Necmi Mutlu’dan Rıdvan Akar’a, Bilal Meşe’den Faik Gürses’e kadar daha birçok isim Süleyman Seba efsanesini anlattı.

Ayrıca Onursal Başkanımız Süleyman Seba’nın iki posteri ve Spor Toto Süper Lig 2014-2015 sezonu fikstürü Beşiktaş Dergisi’nin bu özel sayısı ile birlikte taraftarlarımıza hediye ediliyor."  

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz