Futbol

Karabük'te Viola şoku!

18 Eylül 2014 Perşembe 20:31 - Son Güncelleme 18 Eylül 2014 Perşembe 20:36

Teknik direktör Kafkas: "Amacımız kazanmak, kazanamıyorsak da bir puan almak"

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in üçüncü haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Karabük Üniversitesi Ay Yıldız Stadı'nda, teknik direktör Tolunay Kafkas yönetimindeki idman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Yaklaşık 1 saat süren antrenmana sakatlıkları bulunan kaleci Boy Waterman ve Viola katılmadı. Sow ise salonda çalıştı.

Kafkas, Kasımpaşa'nın ofansif bir oyun oynamaya çalışan, iyi oyunculara sahip takım olduğunu söyledi.

Haftayı iyi çalışarak değerlendirdiklerini anlatan Kafkas, şunları kaydetti:

"Belli bir oyun anlayışı ve felsefemiz var. Kolay bir karşılaşma olmayacak. Özellikle maç saatinin gündüz olması, hava sıcaklığının 23 derece beklenmesi oyunun temposunu ve kalitesini mutlaka etkileyecektir. Amacımız kazanmak, kazanamıyorsak bir puan almak. Eğer Kasımpaşa'dan üç puan alabilirsek önümüzün çok açık olduğunu düşünüyorum. Bu maçtan sonra da fikstür bizim için avantaj sağlayacak bir duruma dönüşüyor. Waterman ve Viola sakatlıkları dolayısıyla yoklar. Waterman, Mersin İdmanyurdu maçında muhtemelen oynayabilir. Sow, salonda çalışıyor. Musa Çağıran ise koşulara başladı."

İdari menajer Tarık Yurttaş da Viola'nın tedavisi için ülkesine gittiğini ve doktorlardan aldıkları bilgiye göre, oyuncunun 6 ay sahalardan uzak kalabileceğini vurguladı.

Viola'yı 1 yılığına kiraladıklarını hatırlatan Yurttaş, tedavi sürecine göre yönetim ve teknik kadroyla yapılacak görüşmeler sonrasında oyuncunun durumuyla ilgili karar verilebileceğini kaydetti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz