Futbol

G.Saray'a savunmadan iyi haber

30 Ekim 2014 Perşembe 10:27 - Son Güncelleme 30 Ekim 2014 Perşembe 16:03

Semih ve Chedjou takımla çalışmalara başladı, Melo'nun ise tedavisi sürüyor.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında yarın Kasımpaşa'yı konuk edecek.

Son oynadığı iki resmi maçında, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'a, ligde ise İstanbul Başakşehir'e karşı 4-0'lık skorlarla mağlup olan sarı-kırmızılı ekip, Kasımpaşa karşısında kötü gidişine son vermek için mücadele edecek. Galatasaray, Kasımpaşa ile geride kalan sezonun 30. haftasında oynadığı son maçını da 4-0 kaybetmişti.

Beşiktaş'ın 14 puanla lider durumda bulunduğu ligin geride kalan 7 haftasında 13 puan toplayarak, aynı puanda bulunan Mersin İdmanyurdu, Akhisar Belediyespor ve Fenerbahçe'nin ardından 5. sırada yer alan "Cim Bom", taraftarı önünde 3 puanın sahibi olmaya çalışacak.

Türk Telekom Arena'da saat 20.00'de başlayacak maçı, hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

Semih ve Chedjou'dan iyi haber

Galatasaray'ın Arsenal ile oynadığı müsabakada sakatlanan Semih Kaya ve Aurelien Chedjou'dan Kasımpaşa maçı öncesi iyi haber geldi.

Ligde son yapılan İstanbul Başakşehir karşılaşmasında oynayamayan iki oyuncu, son antrenmanda taktik çalışmaları takımla yaparak, durumlarının iyi olduğunu gösterdiler.

Öte yandan, İstanbul Başakşehir karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Felipe Melo'nun ise tedavisi sürüyor.

Sarı kart sınırında 3 oyuncu

Kasımpaşa maçı öncesi sarı-kırmızılı ekipte 3 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor.

Geride kalan 7 haftada 3'er sarı kart gören Felipe Melo, Olcan Adın ve Yekta Kurtuluş, Kasımpaşa maçında yeniden sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz