Futbol

"G.Saray'a imza atacak"

24 Kasım 2014 Pazartesi 10:47 - Son Güncelleme 24 Kasım 2014 Pazartesi 11:35

Prandelli giderse Galatasaray'ın başına kim gelecek? İşte iddialar...

Galatasaray Yönetim Kurulu, salı günleri gerçekleştirdiği toplantısını bir gün erkene aldı. Toplantının gündeminin teknik direktör Cesare Prandelli olacağı iddia ediliyor. Fotomaç'ta yer alan iddiaya göre toplantıda Prandelli'nin gönderilmesi durumunda yerine hangi ismin getirileceği konusunda fikir alışverişi yapılacak.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ın son açıklaması ve toplantının erkene alınması kulübün Prandelli sorununu bir an önce çözmek istediği şeklinde yorumlanıyor. Takımın, Anderlecht ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçında da yenilmesi durumunda ocak ayının beklenmeden hocanın hemen gönderileceği ifade ediliyor.

Galatasaray'ın gündemine gelen en önemli isimlerden birisinin Ersun Yanal olduğu daha önce iddia edilmişti. Ancak Yanal, Trabzonspor ile anlaşılınca bu isim gündemden çıktı. 

Ulueren: "İddia ediyorum Prandelli gittiği gün Hikmet Karaman gelecek"

Galatasaray ile teknik direktörlük için adı anılan isimlerden biri de Hikmet Karaman... Karaman ile ilgili "Telegol" programının sunucusu Serhat Ulueren çarpıcı bir iddia ortaya attı. Ulueren, "İddia ediyorum Prandelli gittiği gün Hikmet Karaman gelecek. 2 hafta içerisinde olacak. Açık söylüyorum Karaman G.Saray'ın yeni hocası olacak" yorumunda bulundu.

Ulueren, Albayrak'ın Karaman iddialarını reddetmesine rağmen bu değişikliğin gerçekleşeceğini dile getirdi.

Demirkol "Denizli" dedi

Spor Yazarı Mehmet Demirkol ise Fanatik Gazetesi'ndeki yazısında Mustafa Denizli ismini gündeme getirdi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz