Futbol

Galatasaray'da flaş karar!

18 Eylül 2014 Perşembe 19:24 - Son Güncelleme 19 Eylül 2014 Cuma 06:47

Galatasaray Yönetim Kurulu, Ekim ayında erken seçim kararı aldı.

Galatasaray'da sonucu merakla beklenen yönetim kurulu toplantısında beklenen karar çıktı.

Sarı-kırmızılı yönetim, 18-25 Ekim tarihlerinde erken seçim kararı aldı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, yeniden başkanlığa aday olma konusunda henüz net bir kararının olmadığını, ailesi ve dostlarına danıştıktan sonra karar vereceğini söyledi.

Galatasaray Yönetimi, resmi internet stesi aracılığıyla bir açıklama yayınladı.

İşte o açıklama...

"Galatasaray yönetimleri her zaman Galatasaray camiasının güven ve desteği ile ayakta durmuştur. 17 Eylül 2014 tarihinde gerçekleşen Olağanüstü Divan Kurulu camiamızın Yönetim Kurulumuza güveni konusunda bazı hoşnutsuzluk ve endişeler olduğunu göstermiştir. Galatasaray çok önemli bir mücadele içindedir. Bu mücadelenin layıkıyla yürütülebilmesi için arkasında tüm camianın güveni olduğu konusunda en ufak bir şüphe bulunmayan bir yönetime ihtiyaç vardır.

Bu anlayışla Başkanımız ve Yönetim Kurulu en kısa sürede Kulübümüzü seçimli Genel Kurul’a çağırma kararı almıştır. Bu karar uyarınca Başkanımız ve aşağıda adı bulunan Yönetim Kurulu üyeleri 18 Eylül 2014 (bugün) itibarı ile görevlerinden ayrılacak ve Tüzüğümüzün 92. ve 93. Maddeleri mucibince bir ay içinde tüm kurullar için yeniden seçim yapılacaktır. Mezkûr maddeler uyarınca Genel Kurul 18 Ekim 2014’te, eğer o tarihte yeterli çoğunluk sağlanamazsa 25 Ekim 2014’te toplantısını yapacaktır. Yönetim Kurulu yine Tüzük gereği bu tarihlere kadar görevinin başında kalacak ve şimdiye kadar gösterdiği ciddiyetle son dakikaya kadar Galatasaray’ın haklarını savunacak ve en ufak bir yönetim boşluğuna mahal vermeyecektir.

ÜNAL AYSAL
ÖZKAN OLCAY
ÜMÜT ÖZDEMİR
CANDAN ERÇETİN
ADNAN NAS
METE İKİZ
ŞÜKRÜ ERGÜN
AKA GÜNDÜZ ÖZDEMİR
MEHMET CİBARA
EMİR SARIGÜL
AHMET OCAKLI YÜCE
MEHMET İPEKDOKUYAN
MEHMET KARLI
EBRU KÖKSAL"

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz