Futbol

Fenerbahçe'de flaş gelişme

18 Eylül 2014 Perşembe 19:07 - Son Güncelleme 18 Eylül 2014 Perşembe 23:06

Fenerbahçe yönetiminde iki değişiklik yaşandı.

Fenerbahçe yönetim kurulunun yaptığı toplantıda Abdullah Kiğılı ve Ahmet Özokur'un istifaları kabul edildi.

Başkan Aziz Yıldırım'la Fenerium'un idaresi konusunda anlaşmazlık yaşadığı için Başkanvekilliği görevinden istifa eden Abdullah Kiğılı ve kayınpederi Ahmet Davutoğlu'nun Başbakan olması nedeniyle 'etik açıdan uygun olmaz' gerekçesiyle yönetim kurulundan ayrılmak isteyen Ahmet Özokur'un istifaları kabul edildi

Kiğılı ve Özokur'un yerlerine yedek üyeler Hakan Dinçay ve Ünal Uzun getirilirken, bu isimler yedek üyelikten asil üyeliğe geçiş yapmış oldu.

Fenerbahçe Kulübü'nden şu açıklama yapıldı: "Ahmet Özokur, kararının kendisi ve Fenerbahçe Kulübü adına daha etik bir davranış olacağını beyan etmiştir. Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu'nda Sayın Ahmet Özokur'un talebi görüşülmüş ve kabul edilmiştir. Toplantıya gelerek tüm yönetimle vedalaşan Sayın Ahmet Özokur'a, Fenerbahçe Kulübü'ne ve Fenerbahçe Ülker Basketbol Şubesi'ne katkıları için teşekkür edilmiş ve hizmetlerinden dolayı için kendisine bir plaket takdim edilmiştir. Sayın Özokur'a bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz."

Açıklamada, Özokur'un istifası sonrası boşalan Fenerbahçe Erkek Basketbol Şube Sorumluluğu'na asbaşkanlardan Ömer Temelli'nin getirildiği bildirildi.

Daha önce yönetimden istifa eden Kiğılı'nın ayrılma kararının da kabul edildiği aktarılan açıklamada, "Sayın Abdullah Kiğılı'ya da Fenerbahçe Kulübü'ne ve Fenerium'a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz" ifadesi kullanıldı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz