Futbol

Eskişehirspor gelecekten umutlu

30 Ekim 2014 Perşembe 13:59 - Son Güncelleme 30 Ekim 2014 Perşembe 14:01

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan soruları cevapladı.

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, "Genç futbolcularımız bundan sonraki maçlarda en iyi dereceleri alarak takımı hak ettiği yerlere getirecektir" dedi.

Hoşcan, Eskişehirspor Kulübü'nün resmi internet televizyonu olan "esestvonline.com"a yaptığı açıklamada, ligde geçen hafta yaptıkları Mersin İdmanyurdu maçına iyi başladıklarını ancak maçı kaybettiklerini bildirdi.

Futbolda böyle şeylerin yaşanabileceğini ifade eden Hoşcan şöyle konuştu:

"Eskişehirspor, yoluna devam edecek. Türkiye Kupası'nda rahat bir Kırıkhanspor maçı yaptık. Maçta 4-0 gibi net skor aldık. Güzel maç oldu. Pazartesi günü ligde Balıkesirspor ile karşılaşacağız. Daha sonra Sivasspor ve Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyespor ile maç yapacağız. Bundan sonra maç kaybetmemek için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Genç bir takımımız. Yan yana ilk kez oynuyorlar. Bu genç kardeşlerimize, teknik ekibimize ve hocamıza güveniyorum. Genç futbolcularımız bundan sonraki maçlarda en iyi dereceleri alarak takımı hak ettiği yerlere getirecektir."

Hoşcan, Karaman'ın Ermenek ilçesinde su baskını nedeniyle işçilerin kömür ocağında mahsur kalmasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz