Futbol

"Elmayı tarladan alıyoruz"

29 Kasım 2015 Pazar 20:59 - Son Güncelleme 29 Kasım 2015 Pazar 19:03

Akhisar Belediyespor Başkanı Eryüksel: Yavaş yavaş tecrübe ederek bu hale geldik

Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel, iyi bir takıma sahip olduklarını söyledi.

Eryüksel, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ı 2-0 yendikleri maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, giderek tecrübe kazandıklarını vurgulayarak, "Süper Lig'de dördüncü senemiz. Yavaş yavaş tecrübe ederek bu hale geldik. Süper Lig seviyesinde oyunculara sahip bir takım haline geldik. Bu yıl inşallah bu şekilde devam ederiz. İyi bir takım ve teknik heyetimiz var. Çok iyi bir yönetimim ve şehir var. Böyle bir şeye sahip olduğum için Allah'a şükür ediyorum. İnşallah bu şekilde devam eder" diye konuştu.

Hüseyin Eryüksel, büyük paralar harcamadan iyi bir kadro kurmalarıyla ilgili olarak, "Bu paralarla demek ki oluyor. Bu işin sırrını bilmem, iki kişinin bildiği sır değil. Bilsem de söylemem. Demek ki bizim sistemimiz doğru. Bu şekilde inşallah devam ederiz. Rodallega'yı bonservissiz aldık. Biz elmayı tarladan almaya gayret ediyoruz, marketten almıyoruz. Bu konuda da başarılıyız. İnşallah mahcup olmayız" ifadelerini kullandı.

Akhisar Belediyesporlu futbolcu Güray Vural ise iyi bir takıma karşı mücadele ettiklerini ve deplasmanda zor bir galibiyete imza attıklarını dile getirdi.

İyi takım olmayı başardıklarını kaydeden Güray, "Moralimiz ve öz güvenimiz yüksekti. Geçen hafta da galip geldik. İyi oynayacaklarını bekliyorduk. Ani ataklarla golü bulacağımızı biliyorduk. Erken bir gol işimizi kolaylaştırdı. Beşiktaş önde iyi ama arkada pozisyon veren bir takım. Çalışmalarımız bu yöndeydi, iki gol bulduk" diye konuştu.

Güray, yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak iyi bir birliktelik oluşturduklarını vurgulayarak, başarılı performanslarını sürdürmek istediklerini sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz