Futbol

De Souza'dan taraftara övgüler!

04 Eylül 2015 Cuma 18:30 - Son Güncelleme 04 Eylül 2015 Cuma 18:39

Fenerbahçeli De Souza, teklif aldığı anda ikinci defa düşünmediğini söyledi.

Fenerbahçe gazetesine konuşan Josef de Souza, sarı lacivertli takıma gelişiyle ilgili konuştu. Kulüple ilgili daha önce hep olumlu şeyler duyduğunu aktaran Brezilyalı oyuncu, teklifi duyduğu anda ikinci defa düşünmediğini söyledi.

De Souza, takım olarak her alanda şampiyonluk hedeflediklerini ifade etti. UEFA Avrupa Ligi'nde de zirveyi hedeflediklerini aktaran 26 yaşındaki oyuncu, bunu başarabilecek bir takıma sahip olduklarını belirtti.

Yıldız futbolcu verdiği demeçte ayrıca daha önce Porto'da beraber çalıştığı Pereira için "Maçın içerisinde kalan bir hoca. Bizi son derece iyi motive eden biri. Beni tanıması benim için avantaj. Benim kalitemi bildiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe taraftarından da övgüyle bahseden Josef de Souza, "Galatasaray’da oynayan oyuncular bile Fenerbahçe taraftarı hakkında çok övgü dolu sözler bana söylemişlerdi. Görüyorum ki Fenerbahçe taraftarı çok tutkulu ve takımlarına aşırı bağlılar. Brezilya taraftarı çok tutkulu derler ama Fenerbahçe’ye geldiğimde fikrim değişti." dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz