Futbol

Totti'nin rekoru İtalyan basınında

01 Ekim 2014 Çarşamba 13:29 - Son Güncelleme 01 Ekim 2014 Çarşamba 13:31

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin en yaşlı gölcüsü...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Roma ile Manchester City arasında 1-1 berabere sonuçlanan maçta takımı adına fileleri havalandırarak organizasyon tarihinin "en yaşlı golcüsü" olarak tarihe geçen Francesco Totti, İtalyan basınında manşetlere taşındı.

La Gazzetta dello Sport, "Totti ayağa kaldırdı" başlığını seçerken, UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu maçında Roma kaptanının takımı adına tarihi bir gole imza attığını, İngiliz taraftarlarının da İtalyan futbolcunun performansını alkışlarıyla desteklediğini ifade etti.

Ülkenin önde gelen basın organlarından Corriere dello Sport ise "Dev Roma ve Totti" başlığını atarak, İtalyan futbolcunun "Maçı kazanmayı hak edecek bir futbol oynadık" değerlendirmesine yer verdi.

Haberde, Manchester City'nin erken gol bulmasına rağmen Roma'nın iyi bir geri dönüş yaptığı, deplasmanda aldığı bir puanın çok önemli olduğu vurgulandı.

Tuttosport ise "Roma'nın iyi, 38 yaşındaki Totti'nin ise harika bir performans sergilediği bir Şampiyonlar Ligi karşılaşmasının geride kaldığını belirtti.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin en yaşı oyuncusu unvanı, 2011 yılının eylül ayında Manchester United formasıyla 37 yaş ve 289 günlükken Benfica filelerini havalandıran Ryan Giggs'in elindeydi.

Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda iki maçın ardından 4 puan toplayan Roma, 6 puanlı Bayern Münih'in ardından ikinci sırada bulunuyor.

Sıradaki Haber
Devler Ligi | Arsenal - Galatasaray
Yükleniyor lütfen bekleyiniz