Futbol

"Çıkış Elazığspor maçı olacak"

21 Ekim 2014 Salı 20:08 - Son Güncelleme 21 Ekim 2014 Salı 20:12

Samsunspor kötü gidişe "dur" demek istiyor.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da teknik direktör Erhan Altın, "Takıma bir çıkış lazım, bu çıkış Elazığspor maçı olacak, inanıyorum" dedi.

"Sadece konsantrasyon eksikliği yaşıyoruz"

Altın, oyuncularda konsantrasyon eksikliği bulunduğunu ve her maça bu nedenle 1-0 mağlup başlamış gibi olduklarını söyledi.

Bunun kendilerinde kanayan bir yara haline geldiğini belirten Altın, "Bunu atlatmak adına çalışmalarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. Daha dikkatli, daha konsantrasyon isteyen idmanlar yapılıyor. Biz tüm maçlarda ilk 10 dakikayı atlattığımız sürece bizimle kimse baş edemez. Şu an ligde 18 takımın hepsinden tempomuz 3 veya 4 kat üstün. Sadece konsantrasyon eksikliği yaşıyoruz. Bunu atlatacağız. Biz taraftarlarımıza layık olmaya çalışacağız. Onlar da bize sahip çıksınlar" diye konuştu.

Takımın üzerinde ölü toprağı bulunduğunu ve bunu da atacaklarını ifade eden Altın, şöyle devam etti:

"Takıma bir çıkış lazım, bu çıkış Elazığspor maçı olacak, inanıyorum. Oyuncularımızın istekli ve mücadeleci futbolu meyvelerini vermeye başlayacak. Artık hanemize üç puan yazdırıp, hedeflerimizden uzaklaşmak istemiyoruz. Bizim arzumuz taraftarımızı mutlu etmektir. Umarım bu mutluluğu Elazığspor maçı ile yaşamaya başlarız."

Hazırlıklar başladı

Samsunspor, ligde pazar günü sahasında Elazığspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Altın yönetiminde ısınma koşusu yapan kırmızı-beyazlı futbolcular, ardından kültür fizik hareketleri yaptı. Antrenman şut çalışmasıyla sona erdi.

İdmana sakatlığı süren Canberk Aydın katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Ahmet Burak Solakel ve Zafer Özden ise takımdan ayrı koşu yaptı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz