Futbol

"Bugün 1 puanımız olsaydı..."

23 Mayıs 2015 Cumartesi 23:56 - Son Güncelleme 24 Mayıs 2015 Pazar 00:01

Mutlu "Manisaspor takımı ligden düştü ama yarın yine ayağa kalkacaktır."

PTT 1. Lig'de sahasında Giresunspor'u 4-1 mağlup etmesine rağmen 16. sırada yer alarak alt lige düşen Manisaspor'un teknik sorumlusu Dilaver Mutlu, takımın ayağa kalkacağını, gerçek yerine tekrar döneceğini söyledi.

Mutlu, maçın ardından yapılan basın toplantısında, takımın alt lige düşmesi nedeniyle üzüntü duyduklarını belirtti. Ligi maddi zorluklar içerisinde tamamladıklarını vurgulayan Mutlu, yönetimden futbolculara, teknik ekibe kadar herkesin elinden gelen çabayı gösterdiğini belirterek şunları söyledi:

"6. haftadan sonra 28 maçlık bir mücadelemiz oldu. Geldiğimizde takım en dipteydi. Oradan kurtulup ligde kalmayı hedefliyorduk. Bunun için mücadele verdik. Zaman zaman kötü oynadığımız, iyi oynayıp da kaybettiğimiz maçlar oldu. Ama netice umudumuzu son maça kadar taşıdık. Sezon içinde kolay kaybedilen maçlarda 1 puanların ne kadar önemli olduğunu gördük. Bugün 1 puanımız olsaydı ligde kalmıştık. Şuna inanıyorum ki Manisaspor takımı ligden düştü ama yarın yine ayağa kalkacaktır. O potansiyel var. Manisaspor gerçek yerine tekrar dönecektir."

İstifa edip etmeyeceği sorusu üzerine Mutlu, sözleşmesinin ay sonunda bittiğini hatırlatarak, "Yönetim istediğini yapabilir onların tercihi. Belki o sırada bize teklif gelecek biz gideceğiz" dedi.

Giresunspor cephesi

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Manisaspor adına üzücü bir maç olduğunu ifade etti.

Maçta her hangi bir iddialarının olmadığını belirten Sözeri, "Özellikle ilk yarıda iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Devre arasında sonuçlar geldikten sonra tabi Manisaspor'un da kurtarma şansı kalmadığını öğrendikten sonra ikinci yarı genç oyuncularımızın hepsini oyuna dahil ettik. Onlar daha yeni, oynayarak gelişecekler. Bu maçta bizim kazananlarımız genç oyuncular oldu.

Manisaspor'a da geçmiş olsun diliyorum. İnşallah tekrar hak ettikleri bu lige dönerler. Saygı duyulacak bir mücadele içerisinde oldular. Sonuna kadar kovaladılar ama futbolda maalesef birileri üzülüp birileri sevinecek. Bu gün üzülen Manisa oldu" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz