Futbol

Baliç ilk antrenmanında!

07 Ekim 2015 Çarşamba 21:04 - Son Güncelleme 07 Ekim 2015 Çarşamba 21:09

K. Karabükspor'un yeni teknik direktörü Baliç ilk antrenmanına çıktı.

PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, yeni teknik direktörü Elvir Baliç yönetiminde ilk antrenmanına çıktı.

Kırmızı-mavili takım, ligin 8. haftasında Karşıyaka'yla yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde yapılan antrenmanı izlemeye gelen Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Hikmet Ferudun Tankut ve taraftarlar, Elvir Baliç'e çiçek vererek, başarı dileğinde bulundu.

Sakatlıkları bulunan Fatih Candan ve Kerim Zengin'in takımdan ayrı çalıştığı iki saat süren antrenmanda teknik çalışmalar yapıldı.

"Hedefimiz belli, Süper Lige çıkmak"

Baliç, gazetecilere yaptığı açıklamada, iyi bir takım olduklarını, kadronun tecrübeli futbolculardan kurulu olduğunu söyledi.

Hataları düzeltmeye çalışacaklarını belirten Baliç, "Deplasmanda Adana Demirspor gibi bir takım karşısından 3 puanla ayrılmak kolay değildi. Şu an iyi durumdayız. Çok iyi çalışıp bunu devam ettirmemiz lazım. Bütün camia bizden bunu bekliyor. Biz de taraftarımızdan destek bekliyoruz. Onların destekleriyle bunu birlikte başaracağız. Bunun için geldik. Hedefimiz belli, Süper Lige çıkmak" diye konuştu.

Türk futboluna teknik adamlık yaparak hizmet verecek olması konusunda düşünceleri sorulan Baliç, "Hep Türkiye'deydim ama burada antrenörlük yapmadım. 5 yıldır Bosna Hersek Milli Takımı'ndaydım. Artık zamanı geldi. Burada 20 sene top oynadık. Burada futbolu ve oyuncuları iyi biliyoruz. Türk futboluna faydalı olmak istiyoruz. Burada başarılı olmak istiyoruz. Kendime ve takıma güveniyorum" ifadelerini kullandı.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendireceklerini kaydeden Baliç, şunları söyledi:

"Zor maçlarımız var. Zorlu bir virajdayız ama PTT 1. Lig'de her maç final gibi. Şimdi Karşıyaka maçını düşünüyoruz. Rakibimizi iyi bir şekilde analiz ederek ona göre taktik ve sistem oluşturacağız. Bu ligde bir iki maç alan üst sıralara, kaybeden ise alt sıralara iniyor. İnşallah güzel bir başlangıç yapacağız."

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz