Futbol

Kopenhag'dan mültecilere destek

04 Eylül 2015 Cuma 22:18 - Son Güncelleme 04 Eylül 2015 Cuma 22:26

Kopenhag, Hobro ile oynayacağı maçta yaklaşık 300 mülteci çocuğu ağırlayacak.

Danimarka 1. Futbol Ligi ekiplerinden Kopenhag, 20 Eylül'de Hobro ile oynayacağı lig maçında yaklaşık 300 mülteci çocuğu konuk edeceğini açıkladı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Sjaelland adasındaki mülteci kamplarındaki yaklaşık 300 çocuğun, Parken Stadı'nda Hombro ile yapacakları lig maçını izleyeceği ifade edildi.

Kulüp yöneticisi Anders Hörholt konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Kopenhag olarak çocuklara güzel anlar yaşatmak çok önemli. Her çocuğa kapımız açık. Nereden geldiklerinin hiç önemi yok. Bu çocukların ortak noktası çok zor şartlar altında büyümüş olmaları. Bu sayede günlük hayatlarında bir anlığına da olsa futbol dolu güzel bir mola verebilirler. Çocukları aramızda görmek bizi mutlu edecek" diye konuştu.

Kopenhag'ın Hobro'yu 20 Eylül'de ağırlayacağı lig maçı öncesinde Sjaelland adasında bulunan altı farklı mülteci kampındaki çocuklar, otobüslerle Parken Stadı'na getirilecek. Maç öncesi ve sonrasında çocukların eğlenebileceği özel bir program da hazırlanacak.

Sıradaki Haber
Taraftarlar Terim'i unutmadı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz