Diğer Sporlar

Saygıner turladı!

21 Mayıs 2015 Perşembe 20:21 - Son Güncelleme 21 Mayıs 2015 Perşembe 20:24

Milli sporcu Saygıner, Mehmet Aksoy'u 40-32 yenerek, bir üst tura çıktı.

Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nın ikinci etabı devam ediyor.

Erzincan'da 13 Şubat Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonanın ikinci etabının 4'üncü gününde, milli sporcu Semih Saygıner, Mehmet Aksoy'u 40-32 yenerek, bir üst tura çıktı.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Saygıner, kendisi için zorlu bir maç olduğunu çünkü uzun bir aradan sonra bilardoya geri dönüş yaptığını belirtti.

Organizasyonun güzel geçtiğini vurgulayan Semih Saygıner, "Zorlu bir maçtı, kazandığım için tabi mutluyum. Organizasyonda çok başarılı maçlar oynanıyor, seyircinin ilgisi büyük. Her zaman iddialıyım ama çok uzun bir zaman ara vermiştim. Yavaş yavaş toparlanıyorum" diye konuştu.

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan ise, ikinci etap sonunda dereceye giren ilk 88 sporcunun, üçüncü etaba katılmaya hak kazanacaklarını kaydederek, "Daha sonra aralık ayında üçüncü etap sonrası 32'ye girenler karşılaşacak. Böylelikle aralık ayında Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonunu ve milli takımı oluşturacak ilk dört sporcumuzu belirleyeceğiz. Tüm amaç 2016'nın milli takımını oluşturmak" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Kendileri küçük hedefleri büyük!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz