Diğer Sporlar

Kastamonu Belediyespor'da transfer

28 Ağustos 2014 Perşembe 17:21 - Son Güncelleme 28 Ağustos 2014 Perşembe 17:25

Hentbol Bayanlar Süper Ligi ekibi, 3 oyuncuyla sözleşme imzaladı.

Hentbol Bayanlar Süper Ligi ekiplerinden Kastamonu Belediyespor, Serpil Çapar, Seda Yörükler ve Olesia Semenchenko'yu renklerine bağladı.

Kulübün Basın Sözcüsü Hüdaver Eski, kafede düzenlediği imza töreninde takımı güçlendirmek için yürütülen çalışmalarda sona gelindiğini söyledi.

Transfer ettikleri üç sporcudan ikisinin daha önce milli takımda oynadığını anımsatan Eski, şöyle konuştu:

"Bizim takıma çok katkısı olacak. Olesia eski kalecimiz, o da çok iyi bir sporcu. Onun da katkısı olacak. Hedeflerimizi daha yukarılara götürebilmek için bu sene bazı sporcular getirdik. Bu sporcu arkadaşlarımızın hepsi kendini ispatlamış. Daha önce şampiyon takımlarda da oynamış. Kadromuzu 17'ye çıkartarak transfer çalışmalarımızı tamamlamış bulunuyoruz."

Oyunculardan Çakar da kulüple anlaşmaya vardığı için çok mutlu olduğunu anlatarak, güzel sezon geçireceklerini düşündüğünü dile getirdi.

"Takım çok güçlendi, hedefimiz Avrupa kupalarına kalmak tabii ki" diyen Çakar, "Bunun için de çok iyi şekilde çalışıyoruz. Önümüzdeki hafta kuralar çekilecek. O kuralar dahilinde lige güzel başlangıç yapıp devamını getirmeyi istiyoruz" ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından yeni transfer edilen oyuncular, birer yıllık sözleşmeye imza attı.

Sıradaki Haber
Antalyaspor Hentbol Takımı kampta
Yükleniyor lütfen bekleyiniz