Diğer Sporlar

Bozdağ'dan milli güreşçiye övgü

07 Ekim 2015 Çarşamba 16:04 - Son Güncelleme 07 Ekim 2015 Çarşamba 16:16

''Türkiye'yi dünyada başarıyla temsil eden nadir sporculardan bir tanesi''

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, milli güreşçi Rıza Kayaalp'in Türkiye'yi dünyada başarıyla temsil eden nadir sporculardan olduğunu söyledi.

Bozdağ, Dünya Güreş Şampiyonası sonrası memleketi Yozgat'a gelen milli güreşçi Rıza Kayaalp ile bir otelin lobisinde sohbet etti.

Bekir Bozdağ, sohbetle ilgili olarak yaptığı açıklamada, Rıza Kayaalp ile her zaman gurur duyduklarını, iftihar ettiklerini belirtti.

Hemşehrileri olduğu için mili sporcunun başarılarıyla daha fazla gururlandıklarını ifade eden Bozdağ, "Milli güreşçimiz Rıza Kayaalp, ülkemizi dünyada başarıyla temsil eden nadir sporculardan bir tanesi. Rıza, bu başarıların hepsini hak ediyor. Olimpiyat şampiyonluğunu kıl payı kaçırdı. Ama arkasından hemen Avrupa şampiyonu, şimdi de dünya şampiyonu oldu. İnşallah Rıza Kayaalp olimpiyat şampiyonu da olacaktır. Ay Yıldızlı al bayrağımızı göndere çektirip İstiklal Marşımızı okutacaktır ve göğsümüzü yeniden kabartacaktır" diye konuştu.

Kayaalp'in olimpiyat şampiyonluğunu da kutlamak istediğini dile getiren Bozdağ, Kayaalp'in başarılarıyla gençlerin örnek aldığı bir sporcu olduğunu kaydetti.

Rıza Kayaalp de tebriklerinden ve başarı dileklerinden dolayı Bozdağ'a teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Güreşte yeni hedef Rio Olimpiyatları
Yükleniyor lütfen bekleyiniz