Diğer Sporlar

Başpehlivan Okulu'ya coşkulu karşılama!

28 Temmuz 2015 Salı 23:01 - Son Güncelleme 28 Temmuz 2015 Salı 23:03

"Antalya'nın bundan sonra daha büyük başarılara imza atacağı inancındayım"

Edirne'de düzenlenen 654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan Orhan Okulu, memleketi Antalya'da coşkulu bir şekilde karşılandı.

Muratpaşa ve Döşemealtı belediyeleri tarafından Okulu için Döşemealtı ilçesi Çıplaklı Kavşağı'nda karşılama töreni düzenlendi.

Altın kemer, kupa ve madalyası ile üstü açık bir araca binen Okulu'ya, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç eşlik etti.

Konvoy eşliğinde Döşemealtı ilçesine gelen Okulu, yol boyunca kendisini karşılayan vatandaşları selamladı. Döşemealtı Belediyesi önünde vatandaşlara seslenen Okulu, altın kemeri Antalya'ya kazandırdığı için çok heyecanlı ve mutlu olduğunu söyledi.

Kendisini destekleyenlere teşekkür eden Okulu, "Antalya'nın bundan sonra daha büyük başarılara imza atacağı inancındayım" dedi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da belediye hizmetlerinin sadece çöp toplama, yol yapma ile olmayacağını, bu tür sportif etkinliklere de destek vermekle mümkün olacağını kaydetti. Uysal, spora verdikleri desteklerin devam edeceğini bildirdi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç de son günlerde yaşanan terör saldırılarını kınadı. Orhan Okulu'yu başarısından ötürü tebrik eden Genç, "Orhan Okulu gibi yeni sporcuların yetişeceğine inancımız tam. Okulu'ya, bize bu gururu yaşattığı için teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Okulu, konvoy eşliğinde şehir turu yaptı. Okulu'nun bir süre yanında taşıdığı kupa için, daha sonra farklı bir araç tahsis edildi.

Sıradaki Haber
Güreşte 8 madalya
Yükleniyor lütfen bekleyiniz