Basketbol

G.Saray'ın yıldızı F.Bahçe'ye gidiyor

30 Ekim 2014 Perşembe 11:49 - Son Güncelleme 30 Ekim 2014 Perşembe 17:07

Fenerbahçe'den Carlos Arroyo bombası!

DHA'nın haberine göre, basketbolda büyük sorunlar yaşayan Galatasaray'da yıldız oyuncu Arroyo'nun Fenerbahçe ile temasa geçtiği ve Sarı-Kırmızılı kulüp ile sözleşmesini fesih etmesi halinde Arroyo'nun Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddia ediliyor.

Galatasaray'da Ünal Aysal'dan devrolan para krizi basketbol şubesini de derinden sarsmaya devam ediyor. Erkek basketbol takımında bazı oyuncuların paralarını alamadığı gerekçesiyle antrenmana bile çıkmadığı biliniyor.

Erkek Basketbol Takımı başantrenörü Ergin Ataman büyük sıkıntı çekmesine karşın sorunu çözmek için çaba sarfediyor. Yabancı basketbolcuların 2 Kasım'a kadar alacakları ödenmediği takdirde söszleşmeleri gereği serbest kalacakları biliniyor. Bu tehlike sarı kırmızılı ekibin oyun kurucusu Carlos Arroyo için de geçerli. Basketbol kulislerinde oyun kurucu sıkıntısı çeken Fenerbahçe Ülker'in Arroyo ile temasa geçtiği ve Galatasaray ile sözleşmesini fesih etmesi halinde renklerine katacağı iddia ediliyor.

Fenerbahçe'den yalanlama

Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol Takımı'nın Porto Rikolu oyuncusu Carlos Arroyo'yu transfer edecekleri şeklindeki haberin doğru olmadığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Ülker'in Arroyo ile temasa geçtiği ve kulübüyle olan sözleşmesinin feshi durumunda oyuncuyu renklerine katacağı haberi tamamen gerçek dışıdır" denildi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz